TIDALS - til maden

Som danseorkester med traditioner fra 60´erne spiller TIDALS naturligvis også gerne for dig og dine gæster under spisningen.

Her er der bl.a. afdæmpede Shadows (og egne) guitar instrumentalnumre, danske og engelske sange og revyviser, lidt sing-a-long, Elvis, Larsen, Haugaard og meget andet på programmet, og der smutter nok også et enkelt jazz medley eller to ud af posen🙂 

Under spisningen spiller vi små sæt, som varer 15-20 minutter af gangen med korte pauser mellem sættene, så dine gæster også får ro og tid til at tale sammen. 

Ny guitar instrumental fra Tidals - Januar 2022

SHADOWS guitar instrumentals

Når vi spiller under spisningen (det der kaldes dinnermusik), spiller vi bl.a. en hel stribe velkendte guitar instrumental melodier af The Shadows. Her kan du høre os spille "Atlantis".

LIKE A SHADOW (Original Tidals melodi fra 2020)

Tidals har over 20 originale Shadows melodier på sit repertoire, men denne melodi er en af vore egne nye kompositioner. Der er ikke tvivl om, hvor inspirationen kommer fra, vel?

Mere TIDALS guitar instrumental fra 2020

Her kan du høre et lydklip af en af de melodier, vi spiller under spisningen - Melodien hedder "Cats After Rats", og det er en af vore egne kompositioner.

TIDALS spiller Mandøvisen

Del siden